najbliżej są:
- maniekk
- doktorek73
- comodo2900
- Milanistka
- Dark Knight
- jak długo grasz w Ikariam / wrześień 2008
- aktywność w grze oraz znajomość gry / kilkanaście razy dziennie
- kilka slów
-najwięcej graczy z waszego sojuszu mam wokoło siebie, . Do poniedziałku byłem w "cezarze" sojusz przechodzi reorganizacje/fizje z innym sojuszem z tej okazji miałem czyste sumienie aby odejść bo moja lokalizacja względem innch graczy z cezara była bardzo słaba w razie jakiej kolwiek pomocy innym jak i oni mi. Raczej z nikim nie mam zadarte ale czasami nawiedza mnie gracz z bold-
pozdrawiam
Luk1 [Usunięty]
Wysłany: 2009-08-25, 21:54
witaj majki500
-ile czasu byłeś w sojuszu Cezar
-z kim sie łączy twój były sojusz
-kiedy byłeś atakowany i przez kogo dokładnie [ nazwa agresora ]
-w jakich okolicznościach opuściłeś sojusz [w pokojowych stosunkach czy nie ]
-jaki masz styl gry [militarny czy gospodarczy ]
comodo2900 Gość
Wysłany: 2009-08-25, 22:43
O moja stara faremka :)chcociaz 2 razy mnie załątwiła na cacy. Wzmocniła by guberni OGnistego Feniksa, ale niech 40cztery i maniek sie wypowiedza
...no cóż ja jestem na tak, przyda sie nam ktoś aktywny w guberni z zapędami militarnymi i fantazją ułańską. Mam nadzieje ze nie bedziesz szpiegiem dla byłego sojuszu.
Jeśli miałoby to zależec ode mnie to powiedziałbym, witaj w sojuszu i mojej guberni, przynajmiej na czas próbny. Ale niech wypowie sie jeszcze mój wierny kompan na polu bitew maniekk.
Pozdrawiam 44
majki500 Gość
Wysłany: 2009-08-26, 09:39
ile czasu byłeś w sojuszu Cezar --> zbyt nie pamiętam dokładnie ale to był mój pierwszy i jedyny ja kdo tej pory sojusz oko
grudnia 2008
-z kim sie łączy twój były sojusz --> -TnG-
-kiedy byłeś atakowany i przez kogo dokładnie [ nazwa agresora ] --> dwa ostatnie ataki piątek 21 gracz kiszot z BOLD- założył mowe miasto na waszej wyspie "pik", gdybym był aktywny w tym czasie to btm go pogonił , drugi atak miałem wczoraj gracz
Ponury Żniwiarz z miasta Berkeley pierwszy raz mnie zaatakował ale z mizernym skutkkiem
-w jakich okolicznościach opuściłeś sojusz [w pokojowych stosunkach czy nie ] --> pokojowych
-jaki masz styl gry [militarny czy gospodarczy ] w 60% gospodarczy ale wszystko można zmienić.
Wysłany: 2009-08-26, 14:23
chłopaki na próbe zawsze mozna wziąść, biorąc pod uwage czystki jakie zrobił comodo powinniście inwestować teraz w ludzi nowych, którzy pisząc podania do reTGR wiedzą na co sie piszą, mysle że świeża krew dobrze zrobi reTGR
pozdrowienia
zawsze o was mysląca Alladynka
p.s czemu spadliście w rankingu?
_________________ Gdzie diabeł nie może tam mnie pośle i na jedno wam to wychodzi