1. Hlaucyn
2. 301,103
3. 5,195
4. Loguję się kilka razy na dobę.
5. Rozbudowuję gospodarkę, wojsko stopniowo.
6. Wybrałem was ponieważ jest kilka graczy (waszych) rozmieszczonych nieopodal moich miast z którymi mógłbym mile współpracować, po primo myślę że jesteście lojalni wobec wszystkich członków sojuszu(nawet tych najsłabszych, początkujących) Mam nadzieję ze będziemy mile współpracować (jeżeli mnie przyjmiecie P) .
bodzionswp Gość
Wysłany: 2009-08-22, 01:42
Witam wszystkich
Co do gracza tego co podanie składa to go znam jest aktywny zdarzyło mi sie z nim walczyć ale to dawno było więc jeśli was blisko jest to go przyjmijcie
Sorki że w podanie się wtrąciłem . Ale to przypadkiem
A macie jeszcze sojusz na serwerze Omi bo jak tak to ja tam konto posiadam więc może bym dołączył w wasze szeregi lub oddał bym komuś z was konto
A jaki masz kolego Halucyn stosunek do pomocy militarnej, surowcowej itp? I czy przypadkiem nie jesteś farmą Przemy z NVM - bo widzę, że sąsiadujecie? Dziwna jest też rekomendacja Bodzionswp - byłeś u nas przez chwilę i nagle bez słowa odszedłeś, a teraz polecasz innych...
Luk1 [Usunięty]
Wysłany: 2009-08-23, 01:58
kolego Hlaucyn w jakich byłeś sojuszach i jaki był ostatni twój sojusz, dlaczego z niego odszedłeś ?
jakie jest twoje nastawienie do innych graczy na świecie Delta ?
halucyn Gość
Wysłany: 2009-08-23, 09:47
Odszedłem z sojuszu ak300 bo chciałem do głównego sojuszu, ale zadnej odpowiedzi niebyło, potem przeniosłem sie do sojuszu tng, ale tam dostałem informacje od jednego z członków sojuszu zebym nieliczył na pomoc innych graczy(jakby coś sie wydazyło), to zrezygnowałem, teraz poszukuje sojuszu, nie jestem w konfliktach z zadnymi graczami nawet z tymi z nvm (przema), (czasami tylko kogoś farmie jak brakuje surka, ale tak kazdy robi) jak dostane informacje gdie wysłaś wojo albo pomoc (surowce) to wyślę :
sorry za błedy
1. Podaj kordy
2. Czy byłes ostatnio atakowany przez kogoś
3. Ile miast i poziomy ratusza
4. Ilość wojska
5. Dlaczego wybrałes reTGR
6.Gracze reTGR w Twojej okolicy
7. Czy jestes wstanie szybko sie podciagnac w punktach
Dezycje podejme ja czy Cie przyjac wiec odpowiedz na te pytania
halucyn Gość
Wysłany: 2009-08-23, 17:20
1. [38:59] > Bzibiuchwo
[39:60] > Bradziuśki
[37:60] > Dyndolia
[38:60] > Kopyśćów
[37:60] > Kinnairds
[39:60] > Burdalon
2. Ostatni raz byłem atakowany z 4 miesiące temu.
3. 6 miast Poziomy: 20, 20, 25, 20, 20, 4(od dwóch dni rozbudowuję te miasto)
4. 1055 Hopków, 555 Strzelców, 20 Moździerzy (w trakcie rozbudowy)
5. Wybrałem reTGR, ponieważ jest kilku członków nieopodal moich miast więc mógłbym z wami współpracować.
6. np. bandito 1,5h , luki 1h 53m
7. Średnio na dzień przybywa mi +/- 500 punktów
comodo2900 Gość
Wysłany: 2009-08-23, 20:13
Złoż podanie. Bedziesz na opkresie próbnym
Luk1 [Usunięty]
Wysłany: 2009-08-24, 09:04
zobaczymy kolego jak będzie się na z tobą współpraca układała
Wysłany: 2009-08-26, 14:17
chłopaki weźcie go widać że spokojny człowiek z niego, ja tak samo zaczynałam jak on każdy musi mieć szanse... a coś czuje że kolega w nie jednej zadymie wam pomoże
_________________ Gdzie diabeł nie może tam mnie pośle i na jedno wam to wychodzi