retgr.forumowisko.net Strona Główna  
  retgr.forumowisko.net
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama

Najlepszy humor w sieci !!!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi retgr.forumowisko.net Strona Główna » Dyplomacja » Podania » Podanie
Zamknięty przez: Alladynka
2009-07-25, 22:35
Podanie
Autor Wiadomość
syq
Gość
Wysłany: 2009-07-19, 21:38   Podanie

Witam, nazywam się Łukasz. Chciałbym przejść z waszej akademii do reTGR.

1. Nick: syq
2. Ranking ogólny: 262,288; miejsce:1160
3. Ranking generałów: 7205; miejsce: 572
4. Jestem aktywnym graczem, przynajmniej raz dziennie jestem w grze w razie czego informuję że mnie nie będzie.
5. Na początku byłem nastawiony tylko i wyłącznie na gospodarkę lecz coraz więcej inwestuję w wojsko ze względu na bezpieczeństwo i korzyści wynikających z plądrowań.
6. Staram się pomagać sojusznikom w miarę moich możliwości militarnie jak i poprzez wspieranie surowcami. Chcę przejść z akademii do reTGR z powodu słabej frekwencji oraz dużej rotacji graczy co uniemożliwia przeprowadzenie jakichkolwiek działań wojennych.

Luk1 również chciałby się do was przyłączyć, wysłał już podanie, rozmawiał o naszym przejściu z Alladynką.

Pozdrawiam

luk1
Gość
Wysłany: 2009-07-19, 22:03   

witajcie
z tej strony Łukasz a w ikariam luk1
jestem generałem sojuszu Zakon Fenixa chciałbym zasilić wasze szeregi
sojuszu reTGR

1 posiadam na tą chwilkę 7k w generałach
2 6 miast
3 w ogólnych niecałe 350 000
4 jestem bardzo aktywnym graczem na ikariam jest codziennie (rano i całymi wieczorami )

rozmawiałem o przyjęcie z Alladynką

wraz ze mną jeszcze chciałby się przyłączyć do was gracz SYQ jesteśmy razem na dwóch wyspach ma bardzo podobne wyniki do moich i jesteśmy razem dobrze zgrani ale ma także sam puścić do was podanie
czekam na odpowiedz
pozdrawiam

luk1
Gość
Wysłany: 2009-07-19, 22:15   

Witam, nazywam się Łukasz. Chciałbym przejść z waszej Akademii Fenixa do reTGR.

1. Nick: luk1
2. Ranking ogólny: 349,789; miejsce:956
3. Ranking generałów: 7,017; miejsce: 597
4. Jestem aktywnym graczem, przynajmniej raz dziennie jestem w grze rano i całymi wieczorami w razie czego informuję o nie obecności
5. Na początku byłem nastawiony tylko i wyłącznie na gospodarkę lecz coraz więcej inwestuję w wojsko ze względu na bezpieczeństwo i korzyści wynikających z plądrowań.
6. Staram się pomagać sojusznikom w miarę moich możliwości militarnie jak i poprzez wspieranie surowcami lecz wszystkim się nie da na raz w naszej Akademii

rozmawiałem z alladynką o moim przejściu

sorki za to wcześniejsze ale syn mi pykną piłkę na kompa i wysłał nie kompletną wiadomość

pozdrawiam

Annihilator 

Wysłany: 2009-07-19, 23:25   

Ja jestem jak najbardziej za :-) To jest dwóch czołowych graczy akademii. Ale nie miałem pojęcia, że mają tak samo na imię :O

comodo2900

Wysłany: 2009-07-20, 00:22   

tylo tak. Luk byles w Tgr ale poszles do akademii a teraz powrot do korzeni. mam nadzieje ze bedziemy dzialac razem w sojuszu z korzyscia dla wszystkich.

luk1
Gość
Wysłany: 2009-07-20, 00:27   

poszedłem do akademii aby rozkręcić ją
i ja także mam nadzieję że z korzyścią dla wszystkich :-D

syq
Gość
Wysłany: 2009-07-20, 12:33   

Ponawiam podanie. Opuściłem właśnie akademię.

Witam, nazywam się Łukasz. Chciałbym przejść z waszej akademii do reTGR.

1. Nick: syq
2. Ranking ogólny: 262,288; miejsce:1160
3. Ranking generałów: 7205; miejsce: 572
4. Jestem aktywnym graczem, przynajmniej raz dziennie jestem w grze w razie czego informuję że mnie nie będzie.
6. Staram się pomagać sojusznikom w miarę moich możliwości militarnie jak i poprzez wspieranie surowcami. Chcę przejść z akademii do reTGR z powodu słabej frekwencji oraz dużej rotacji graczy co uniemożliwia przeprowadzenie jakichkolwiek działań wojennych. Akademia jest po to aby w końcu przejść do matki :D

Luk1 również chciałby się do was przyłączyć, wysłał już podanie, rozmawiał o naszym przejściu z Alladynką.

Pozdrawiam

Alladynka 

Wysłany: 2009-07-25, 22:35   

podania zostały przyjęte

retgr.forumowisko.net Strona Główna » Dyplomacja » Podania » Podanie