retgr.forumowisko.net Strona Główna  
  retgr.forumowisko.net
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama

Najlepszy humor w sieci !!!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi retgr.forumowisko.net Strona Główna » Dyplomacja » Podania » Podanie
Zamknięty przez: Alladynka
2009-07-25, 22:36
Podanie
Autor Wiadomość
Pogromca
Gość
  Wysłany: 2009-06-28, 19:26   Podanie

Witam.Chciałbym złożyć podanie do waszego sojuszu.

1.Nick z gry : Pogromca

2.Ranking ogólny : miejsce - 617 | Punkty - 532.490

3.Ranking Generałów : miejsce - 235 | punkty - 10.304

4.aktywność : Jestem aktywnym graczem.Każdy dzień przeglądam zdarzenia w ikariamie i rozbudowuję się z dnia na dzień.

5.Moim stylem gry jest trochę wojsko trochę gospodarka :D czyli po połowie.

6.Chcę dołączyć do waszego sojuszu,ponieważ jest dużo członków i sojusz ma ładną nazwę :)
Mogę pomagać innym graczom w potrzebie militarnie jak i materiałowo.Pozdrawiam cały sojusz i czekam na decyzję :) ( POGROMCA ) ;)

NOSTRADAMUS
[Usunięty]

Wysłany: 2009-06-28, 19:52   

Siemka POGROMCO
Powiedz mi bracie do jakiego sojuszu wczesniej nalezales , o ile nalezales...
Jesli tak to jaki byl powod twojeo odejscia?
A tak wogule to calkiem spoko , mi tez sie nazwa podoba ale dopiero w srodku bedziesz naprawde szczesliwy :mrgreen:

Pogromca
Gość
Wysłany: 2009-06-28, 20:37   Podanie

Wcześniej należałem do sojuszu ( KOBRA ).Władze w sojuszu Kobra pisali aby zagłosować w jakiejś ankiecie.Moja przeglądarka nie mogła otworzyć tej ankiety ;\ i zostałem wyrzucony z sojuszu,chociaż pisałem że wyskakuje mi błąd podczas wyświetlania jej.

NOSTRADAMUS
[Usunięty]

Wysłany: 2009-06-28, 20:44   

Ostro Cie potraktowali , podaj nam prosze wiecej wiadomosci np:
Ktorzy z czlakow naszego sojuszu sa w twoim poblizu , ile czasu potrzebujesz na doplyniecie do tych najblizszych twoim miastom
Czy byles atakowany (farmiony)w ostatnim czasie? jesli tak to przez kogo?

comodo2900

Wysłany: 2009-06-28, 20:45   

Witam
Miales konflikty z jakimis sojuszami. kto Cie atakował i kiedy. kordy i ile miast masz.

tajwan 

Wysłany: 2009-06-28, 23:43   

daj swoje wspulzedne zebysmy wiedzieli kogo masz najblizej :)

Pogromca
Gość
  Wysłany: 2009-06-29, 14:32   Podanie

8.Moje współrzędne wysp : 41:42 ( Persepolis ) 42:43 ( Zikurat ) 44:43 ( Wino Polis ) 41:44 ( Mystic Polis ) 39:41 ( Onyx polis ) 41:42 ( Marmuro Polis ) ( Razem 6 wysp ) :-)

9.Ostatnio byłem atakowany przez " Fizyk " z miasta " Kuźnia Fizyka " Jego współrzędne 38:42
- Jednym słowem jak bym go opisał to " Upierdliwy smark ".Atakował mnie każdy dzień.Nie mogłem się rozwijać bo ciągle mi zabierał materiał.Kiedyś posłał na mnie ( na główna wyspę,którą atakował tylko raz ) całą swoją armię,ale przegrał z ogromnymi stratami.Ja straciłem 4\7 wojska a on 7\7.Teraz tylko atakuje mi słabe wyspy gdzie produkuję surowce.Od 2 dni spokój,ale boję się że znowu nagle zobaczę czerwony raport wojenny... :-(
Chociaż wojskiem mi nie dorównuje.
To by było na tyle ^_^

Pogromca
Gość
  Wysłany: 2009-06-29, 21:05   Re:

I co ?? mogę do was dołączyć,albo nie ?? proszę o odpowiedź,czekam już cały dzień :D

Cito
[Usunięty]

Wysłany: 2009-06-30, 01:28   

Ja jestem za, Cieniaska i Shian też.

tajwan 

Wysłany: 2009-06-30, 16:10   

ja jestem za :) przyda sie mocny aktywny gracz jak masz wolne miasto do rozbienia to mozesz nawet u mnie zrobic wlasnie znalazlem wyspe obok siebie gdzie klesie maja zero wojska i 500 tys surowcow i farmie juz tam 3 dni jeszcze wszystkiego nie wyzwiozlem :D tam wiec ja jestem za ale to nie moja decyzja ;)

Alladynka 

Wysłany: 2009-07-25, 22:36   

podanie przyjęte

Przywódca sojuszu

retgr.forumowisko.net Strona Główna » Dyplomacja » Podania » Podanie