Witam.Chciałbym złożyć podanie do waszego sojuszu.
1.Nick z gry : Pogromca
2.Ranking ogólny : miejsce - 617 | Punkty - 532.490
3.Ranking Generałów : miejsce - 235 | punkty - 10.304
4.aktywność : Jestem aktywnym graczem.Każdy dzień przeglądam zdarzenia w ikariamie i rozbudowuję się z dnia na dzień.
5.Moim stylem gry jest trochę wojsko trochę gospodarka czyli po połowie.
6.Chcę dołączyć do waszego sojuszu,ponieważ jest dużo członków i sojusz ma ładną nazwę
Mogę pomagać innym graczom w potrzebie militarnie jak i materiałowo.Pozdrawiam cały sojusz i czekam na decyzję ( POGROMCA )
NOSTRADAMUS [Usunięty]
Wysłany: 2009-06-28, 19:52
Siemka POGROMCO
Powiedz mi bracie do jakiego sojuszu wczesniej nalezales , o ile nalezales...
Jesli tak to jaki byl powod twojeo odejscia?
A tak wogule to calkiem spoko , mi tez sie nazwa podoba ale dopiero w srodku bedziesz naprawde szczesliwy
Pogromca Gość
Wysłany: 2009-06-28, 20:37 Podanie
Wcześniej należałem do sojuszu ( KOBRA ).Władze w sojuszu Kobra pisali aby zagłosować w jakiejś ankiecie.Moja przeglądarka nie mogła otworzyć tej ankiety i zostałem wyrzucony z sojuszu,chociaż pisałem że wyskakuje mi błąd podczas wyświetlania jej.
NOSTRADAMUS [Usunięty]
Wysłany: 2009-06-28, 20:44
Ostro Cie potraktowali , podaj nam prosze wiecej wiadomosci np:
Ktorzy z czlakow naszego sojuszu sa w twoim poblizu , ile czasu potrzebujesz na doplyniecie do tych najblizszych twoim miastom
Czy byles atakowany (farmiony)w ostatnim czasie? jesli tak to przez kogo?
daj swoje wspulzedne zebysmy wiedzieli kogo masz najblizej
Pogromca Gość
Wysłany: 2009-06-29, 14:32 Podanie
8.Moje współrzędne wysp : 41:42 ( Persepolis ) 42:43 ( Zikurat ) 44:43 ( Wino Polis ) 41:44 ( Mystic Polis ) 39:41 ( Onyx polis ) 41:42 ( Marmuro Polis ) ( Razem 6 wysp )
9.Ostatnio byłem atakowany przez " Fizyk " z miasta " Kuźnia Fizyka " Jego współrzędne 38:42
- Jednym słowem jak bym go opisał to " Upierdliwy smark ".Atakował mnie każdy dzień.Nie mogłem się rozwijać bo ciągle mi zabierał materiał.Kiedyś posłał na mnie ( na główna wyspę,którą atakował tylko raz ) całą swoją armię,ale przegrał z ogromnymi stratami.Ja straciłem 4\7 wojska a on 7\7.Teraz tylko atakuje mi słabe wyspy gdzie produkuję surowce.Od 2 dni spokój,ale boję się że znowu nagle zobaczę czerwony raport wojenny...
Chociaż wojskiem mi nie dorównuje.
To by było na tyle
Pogromca Gość
Wysłany: 2009-06-29, 21:05 Re:
I co ?? mogę do was dołączyć,albo nie ?? proszę o odpowiedź,czekam już cały dzień
ja jestem za przyda sie mocny aktywny gracz jak masz wolne miasto do rozbienia to mozesz nawet u mnie zrobic wlasnie znalazlem wyspe obok siebie gdzie klesie maja zero wojska i 500 tys surowcow i farmie juz tam 3 dni jeszcze wszystkiego nie wyzwiozlem tam wiec ja jestem za ale to nie moja decyzja